VANESSA ESTELLER. PSICÒLOGA SANITÀRIA.

M’agrada estar en contacte amb la natura, sóc una enamorada dels animals i m’agrada descobrir llocs en encant sense anar gaire lluny.

M’he format,  en l’àrea infanto-juvenil, on he realitzat formacions en l’àmbit conductual des d’una perspectiva positiva i amb neuroeducació en la infantesa.

Estic especialitzada amb trastorns de l’espectre autista i del neurodesenvolupament.  Formada amb  PECS, amb metodologia TEACCH i amb coneixements sobre processament sensorial amb nens amb autisme. Acreditada amb la formació clínica de l’instrument diagnòstic «Autism Diagnostic  Observational Schedule (ADOS-2)» i amb l’entrevista per al diagnòstic d’Autisme (ADIR-R).

He estat treballant a centres de desenvolupament infantil precoç (CDIAP) i també durant molts anys he fet intervencions psicopedagògiques. També he col.laborat amb centres de salut mental d’adults, amb la unitat de crisis d’adolescents i amb la unitat de drogodependències.

Crec que una eina imprescindible per a la meva feina són els suports visuals, ja que ajuda als infants a transformar la informació verbal a informació visual podent facilitar així qualsevol aprenentatge.

M’agrada divulgar i a la vegada transmetre els coneixements adquirits i les meves experiències, és per això que també sóc formadora de cursos, en les matèries transversals.

ELENA LLOPIS. PSICÒLOGA.

MARTA SÀNCHEZ. LOGOPEDA.

MARIA PARADES. FISIOTERAPEUTA INFANTIL.

Un comentario en «QUI SOM?»

  1. Monica dice:

    Bona tarda m agradaría, saber si trastes conducta en adolescente I falta de atencio

    Responder

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *