M’agrada estar en contacte amb la natura, sóc una enamorada dels animals i m’agrada descobrir llocs en encant sense anar gaire lluny.

M’agrada divulgar i a la vegada transmetre els coneixements adquirits i les meves experiències, és per això que també sóc formadora de cursos, en les matèries transversals.

M’he format,  en l’àrea infanto-juvenil, on he realitzat formacions en l’àmbit conductual des d’una perspectiva positiva i amb neuroeducació en la infantesa.

Estic especialitzada amb trastorns de l’espectre autista i del neurodesenvolupament.  Formada amb  PECS, amb metodologia TEACCH i amb coneixments sobre processament sensorial amb nens amb autisme. Acreditada amb la formació clínica de l’instrument diagnòstic «Autism Diagnostic  Observational Schedule (ADOS-2)»

Crec que una eina imprescindible per a la meva feina són els suports visuals, ja que ajuda als infants a transformar la informació verbal a informació visual podent facilitar així qualsevol aprenentatge.

També he col.laborat amb centres de salut mental d’adults, amb la unitat de crisis d’adolescents i amb la unitat de drogodependències.

Vanessa Esteller Tafalla

Un comentario en «Sobre mi»

  1. Monica dice:

    Bona tarda m agradaría, saber si trastes conducta en adolescente I falta de atencio

    Responder

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *